Logo Van Harte Petersen

Uw contacten bij VHP

Dirk Petersen (1953) heeft zich de afgelopen 25 jaar intensief beziggehouden met HRM advisering.
Hij startte zijn loopbaan als HR manager en werkte daarna 15 jaar bij verschillende adviesbureaus (GITP en PricewaterhouseCoopers) op het terrein van bedrijfspsychologie en personeelsmanagement. In 2001 richtte hij samen met Ben Holewijn NEWPEOPLE (www.newpeople.nl) op, een adviespraktijk in werving, selectie en loopbaanmanagement. De rode draad in de loopbaan van Dirk Petersen is de mens in zijn beroep.

Dirk Petersen richtte op 1 januari 2006 het zelfstandige adviesbureau in loopbaanmanagement Van Harte Petersen op.

Linda Gramberg (1963) heeft, met als basis klinische psychologie, ruime ervaring in het beoordelen van geschiktheid van medewerkers voor specifieke functies, het bepalen van het potentieel van medewerkers en het mede richting geven aan hun ontwikkeling of loopbaankeuzes. Als coach helpt zij medewerkers actief zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor loopbaan, ontwikkeling en leven. Zij verrichtte bovengenoemde werkzaamheden als (associate) psycholoog/consultant onder meer bij SHL, Ebbinge, Boertien en Kenhardt.

Als opdrachtgever doet u rechtstreeks zaken met Dirk Petersen of Linda Gramberg. Beiden zijn psycholoog, lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen en registerpsycholoog NIP/A&O. Zij hebben uitgebreide ervaring in zowel de publieke als de private sector. Van Harte Petersen werkt samen met een kring van ervaren freelancers.

Home | Log in | powered by WordPress | ©Van Harte Petersen