Logo Van Harte Petersen

Support na ontslag

Wie na ontslag op straat komt te staan, staat voor een persoonlijk ‘project’, namelijk het zoeken naar, vinden en verwerven van een nieuwe positie op de arbeidsmarkt. Ongeacht je leeftijd of de lengte van je eerdere dienstverband. Dit vraagt zelfkennis, weten wat je wilt en wat je kunt. Weten waar je onderscheidend vermogen in zit. Jezelf vervolgens kunnen ‘verkopen’, in motivatiebrief, in CV in een sollicitatiegesprek. Werken aan je persoonlijke ‘branding’ en PR.

Natuurlijk kun je dit allemaal zelf… Echter professionele support kan je net dat zetje geven, een alternatieve benadering aanreiken of die creatieve gedachte/actie ingeven waardoor je sneller dichter bij je doel komt: die baan!

Je coach gaat concreet met je aan de slag en vraagt ook commitment van je. Je betaalt immers voor het traject en je hebt er in alle opzichten zelf baat bij dat je je inzet.

Na de intake volgen vier sessies waarin alle tijd is om gezamenlijk aan jouw project te werken. Daarnaast zijn we ‘op afstand’ voor je beschikbaar: via e-mail (voor feedback op je brieven of CV), telefonisch of via skype.

Je kunt kiezen voor een individueel traject, maar samen optrekken in kleine groepjes (max. 3 personen) kan ook.
We hanteren voor particulieren een trajectprijs van € 750 excl. BTW.

Aarzel niet om ons te bellen en verder te verkennen!

Home | Log in | powered by WordPress | ©Van Harte Petersen